Hol tudok a legolcsóbban Samsung Galaxy S23+ t venni 512 Mb-s tárhellyel?
Figyelt kérdés
2023. aug. 3. 21:19
1/18 anonim válasza:
512mb-osat sehol.
512gb-osat mar talán. Képtelen vagy beírni az árukeresőbe?
5/18 anonim válasza:
4# ezek 512 GB-osak,
nem Mb mb gb
6/18 anonim válasza:
#5 Nem te vagy a 3-as is? Mert arra (is) írtam.
7/18 anonim válasza:
Bármelyik "Jóskamobil" kisboltban, webáruházban, jó kis szürke importost.
8/18 A kérdező kommentje:
#1 Nemtudom miért kell mindig ilyen bunkón válszolni, amikor én udvariasan kérdeztem, aztán csodálkozol, hogy senki nem bír téged
2023. aug. 12. 10:21
9/18 anonim válasza:
Nagyon sokan bírnak, szeretnek, nem tudom honnan vetted ezt🤷
A gond az, hogy még arra is képtelen vagy hogy használd az árukeresőt (vagy a google-t). És meg neked áll feljebb ha ezt szóvá teszi valaki.
10/18 A kérdező kommentje:
De tudom használni, egyébként az árukeresőben sem olcsóbb, mint a Samsung oldalán. Ennyi. Én 300K Ft-nál nem találtam olcsóbbat, azt hittem, hogy valaki biztos tud egy tök jó oldalt, ahol nagyon olcsón meg lehet venni. Ezt te rosszul gondolod, ne hogy azt hidd, hogy előtte nem nézegettem a telókat. Ne itt vezesd le a dühödet :)
2023. aug. 12. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!