Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Budapesten hol tudom megcsinál...

Budapesten hol tudom megcsináltatni legolcsóbban Samsung S7 telefonomat?

Figyelt kérdés
Halott a kijelzője, gondolom azt kéne cserélni. Ha tudtok írjatok árakat is légyszi!:)

2021. máj. 19. 11:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Olcsóbb ha veszel használtan egy ugyanilyen telefont.
2021. máj. 19. 12:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
2021. máj. 19. 12:09
 3/4 A kérdező kommentje:
#1 Igazából azért akarom megcsináltatni, mert rajta vannak a képeim és jegyzeteim. Azt hallottam, ha van rajta zár akkor nem tudja leszedni adatmentő se.
2021. máj. 19. 19:20
 4/4 anonim ***** válasza:
39%

Bizonyára nem volt fontos, ami rajta van. Ha fontos lett volna, a felhőben lenne, meg a laptopodon, gépeden másodpéldányban.

A telefon nem adathordozó, adattároló. Legalább is nem kizárólagosan egy példányban.

Egyébként le tudják menteni, vannak ilyen cégek, de az ára egy nagyságrendbe esik egy használt S7 árával.

2021. máj. 19. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!