Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone tulajok, nálatok is ez...

Iphone tulajok, nálatok is ez van?

Figyelt kérdés

Iphone 14 plus-om van. Előtte 13 pro-m volt. Alap járaton egy szuper jó telefon de észrevettem pár dolgot, ezek másnál is jelen vannak?

-billentyűhang bug (hiába van lehalkítva a telefon, néha nem azon a hangerőn pötyög hanem ilyen k.va hangosan :D

-youtube 60fps video szaggat itt ott (bárhonnan máshonnan normálisan lejátssza ezeket a videókat, még youtube music appban is, de az eredeti youtube app egy sz.r. Ilyen kb 10 másodpercenként belassul/beszaggat ami nagyon zavaró, és a probléma hónapok óta fenn áll, miért nem kezdenek vele valamit? Nem hiszem hogy csak az én készülékemet érinti…

Mivel sokat youtubeozok már azon is elgondolkodtam hogy visszaváltok samsungra, azon soha nem voltak ilyen gondjaim!

2023. aug. 18. 12:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A billentyű hang mindig jelen volt nálam is már a 7 Plus óta, pedig minden évben az aktuális csúcsra váltok, a mai napig elö szokott fordulni (14Pro Max)

Viszont a Youtube soha nem csinált nálam ilyet, szal szerintem ez nálad valami gigszer.

Ami ugyan csak megvolt kb mindig az a ‘keresés’ bug, (hogyha a föképernyön lefele pöccintesz) van hogy nem lehet írni, vagy félig jelenik a keresés menü meg,meg ilyesmi)

2023. aug. 18. 21:37
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Azért kicsit megmosolyogtat ilyenkor, meg amikor olvasgatok az iPhone fb csoportba, hogy mennyire atomstabil ez az iphone. Ja meg az ahogy az iPhone tulajok lesavaznak minden más telefont. 😁😁😁 Van azért itt is baj!
2023. aug. 19. 14:50
 13/13 A kérdező kommentje:
Persze hogy van :D néha olyat is csinál hogy nem tudok ráklikkelni a hívás indításra wtf. Nem tökéletes ez sem!
2023. aug. 19. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!