Középkorú nőnek milyen iPhone?
Figyelt kérdés
A feleségem rágja a fülemet egy iPhone-ért. Világ életünkben Androidosok voltunk, szerintem az iPhone egy túlárazott divat cucc, de ám legyen.
Csak azt nem tudom, melyik. Az iPhone 11 és 13 mini között gondolkodom, mert nem szokott se játszani, se nem kell neki nagy telefon.
Melyiket ajánlanátok?
300-tól ne legyen drágább.
2023. aug. 12. 13:08
21/24 A kérdező kommentje:
128GB is elég lett volna, de a 64GB viszont kevés lett volna, az előző telefonján 50GB volt foglalt.
2023. aug. 15. 12:40
22/24 anonim válasza:
Ez nagyon jó, csak az a gond, hogy ennél sokkal újabb típusokról kérdeztél sokkal drágábban, így meg nem sok értelme volt az egésznek.
23/24 A kérdező kommentje:
Igen, de írtam is, hogy az asszonyra most jött rá az iPhone mánia, eddig mindig Androidot használtunk, szinte semmit nem tudtam az iPhone-ról, újonnan meg a 11 és 13 volt az, ami olyan "nőcis" és nem horribilisen drága.
De mivel a feleségem azt mondta, hogy jó neki egy használt is, meg ne feltétlen költsünk rá olyan sokat, így vettük a 8-at. Neki bejön, ennyi a lényeg.
2023. aug. 15. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!