Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone: akku-kímélő rádióhallg...

IPhone: akku-kímélő rádióhallgatás? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

iPhone-on szeretnék rádiót hallgatni, olyan hanglejátszót keresek, amely kíméletesen bánik az akkumulátorral, nem merül le olyan hamar.

VLC-vel próbálkoztam, lezárt kijelzővel is pár óra alatt lemerül.

TuneIn vagy bármi más hatékonyabb?

2023. aug. 12. 09:02
 1/6 anonim ***** válasza:

A hangszórót váltsd ki.

Fülhallgató vagy bluetooth hangszóró.

2023. aug. 12. 09:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Bluetooth-hon tudom csak hallgatni, Bluetooth hallókészülék, de fél méterre van a telefon.
2023. aug. 12. 09:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Sok spórolási tartalék nincs ebben a rendszerben.

Közben töltsd a telefont hálózatról, esetleg powerbankról.

Vagy vegyél ilyet: [link]

2023. aug. 12. 10:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyjából minden program ugyanazt végzi el ez esetben, a fogyasztásban elhanyagolható különbség lehet legfeljebb. Töltőn kell tartani a telefont, ha annyira zavaró, hogy merül.
2023. aug. 12. 12:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Igaz, én Androidon, de a RADIOFM nevű alkalmazást használom. Internetes rádió, de nem eszik többet, mint bármelyik másik stream-es zenelejátszó.
2023. aug. 12. 17:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem kéne neki ennyi idő alatt lemerülnie... gondolom vacak már az akksi.
2023. aug. 15. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!