Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Csak az én dilim, hogy gyűjtöm...

Csak az én dilim, hogy gyűjtöm a karácsonyi, újévi verses, jópofa SMS-eket?

Figyelt kérdés
Már évek óta leírom, amiket kapok. Először papírra, majd a word-be kezdtem írogatni. Akkor az volt a célom, hogy a következő évben tudok választani, hogy mit küldjek. Ezzel csak én vagyok így?
2009. jan. 1. 10:34
 1/4 yuda ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi gond:tetszenek neked és kész-ez nem egy káros hobby.Én mondjuk azért nem gyűjtöm,mert ha beírom a google-ba, hogy "karácsonyi sms,vagy újévi sms",azonnal kidob több tucat linket,minden linknél pár száz smst-szóval nem látom különösebb értelmét,ha ilyen egyszerűen hozzá lehet jutni.-de nyugodtan csináld,ha neked teszik.Vannak ennél sokkal rosszabb dilik.
2009. jan. 1. 10:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
én is gyűjtöm csak én nem írogatom ki hanem elmentem a telómban
2009. jan. 1. 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy pár éve én is összegyűjtöttem. Nincs ezzel semmi gond. De tavaly és az idén már csak egyszerűen Boldog Karácsont és Új Évet Kívánok sms-ben mindenkinek. Ha esetleg kapok valami jópofa verset, azt továbbküldöm. De sajna nekem nincs kedvem ezeket bepötyörészni a telefonba.
2009. jan. 1. 14:24
 4/4 anonim ***** válasza:
....akartam írni Karácsonyt... kimaradt az "y"
2009. jan. 1. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!