Előfizetéses telóm elkeveredett a karácsonyi felfordulásban. Mi a teendő ilyenkor?
Figyelt kérdés
Nem találom sehol, és hiába csörgetem meg, bemondják, hogy jelenleg nem kapcsolható. Előtte 2 nappal töltöttem fel, és nem is lett kikapcsolva.24-én délelőtt még megvolt, este meg már hiába kerestem.2009. dec. 26. 07:33
1/4 anonim válasza:
sok rokon volt nálatok? lehet lenyúlta egyik.
2/4 anonim válasza:
Mehetsz a szolgáltatódhoz,kapsz egy új SIM-kártyát,ugyanazzal a számmal kérheted,(ezt ők megoldják,h csak a tiéd működjön ...a régi nem).
Persze nem ingyen,4-5 ropi csak a SIM kártya,a telefon ebben még nincs benne.
3/4 anonim válasza:
szolgáltatónál telefont , kártyát letiltatni!
4/4 A kérdező kommentje:
Addig nem akarom a telót is letiltatni, míg nem áll helyre itthon a rend, lehet, leesett valahová a karácsonyi rumliban. A kártyát mindenesetre letiltattam.
2009. dec. 26. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!