Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az ágyon volt egy telefon...

Az ágyon volt egy telefon műanyagtokban. Nekem van egy kb 35 kilos juhasz kutyám. Elvileg a kutya raugrott vagy rafekudt es osszetort a telef9n hatulja de teljesen. Sok repedes stb. Ugy hogy tokban volt. Most kiakarjak fizettetni. De hogy lehet?

Figyelt kérdés
hiába ráugrik ráfekszik nem törik szanaszét a hátulja én már 100x lejtettem a telom a betonra semmi baja erdekes ez az egesz...

#átverés #Lehúhás
2023. aug. 10. 08:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk hogy a kutya törte a telefont, vagy a telefon ugrott a kutyára, vagy már 3 napja ott volt a törött telefon és várt egy balekra.

Ez polgári peres kérdés.

Pereljen be, és indokolja meg, hogy szerinte miért te vagy a hibás. Ha a bíróság úgy határoz, hogy neki van igaza, akkor muszáj fizetned.

Addig meg vigyázzon a cuccára jobban.

2023. aug. 10. 11:53
 12/15 A kérdező kommentje:
Szerintem ez elore kitervelt dooog volt. Mindegy kifizetem azt az osszeget amennyiert kicserelik a hatlapot azt csesszek meg. Mert ha a szemem lattara tortenik vagy valami akkor persze no problem. De igy gyanus azert. En igazabol azt utalom mikor segitek meg adok meg jo fej vagyok mert mindog adtam mindent meg segitettem stb. Es cserebe atba.sznak. ez a szemet dolog. Hiaba jo az ember ha a kisujjad nyujtod elobb utobb a karodat tepik.
2023. aug. 10. 12:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem azért b.tak át, mert nem használsz ékezeteket. Rohadtul zavaró. Én is kifizettetném veled a törött akármimet.
2023. aug. 10. 13:42
 14/15 anonim ***** válasza:

foga nincs a kutyának?

védje meg magát ...

2023. aug. 10. 18:42
 15/15 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Ez mondjuk egy érdekes felvetés. Lehet, hogy a kutya nem karmolt rá a telefonra, csak prédának tekintette? (Bekapcsolt a Facebook, amitől ideges lett.)

Foggal rámarcangolt kicsit?

2023. aug. 10. 19:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!