Samsung vagy Xiaomi?
Le szeretném cserélni már a régi telefonomat, viszont nem tudom melyik lenne a jobb.
lehetőségek:
samsung galaxy A34 v A23 v A14 vagy Redmi 12.
Ki melyiket ajánlaná? Tapasztalatok ezekkel a telefonokkal?
Leginkább a kamera lenne a fontos
Mik az elvásársok?
Teszteket találsz a neten.
Samuhoz van rendes terméktámogatás. Ha ez fontos.
Amíg nem kezdték el a hirdetések megjelenítését Xiaomi telefonokon...
Először még jó volt utána néhány frissítéssel késöbb megjöttek a reklámok:
zene alkalmazás, galéria, akár beállításokba, abba a csoda biztonság alkalmazásba amit a Xiaomi csinált a MIUI-hoz.
Szerencsére a hirdetések kikapcsolhatók a beállítások között mindegyiknél, de akkor is idegesítő volt, hogy egyszer csak előjöttek a frissítések után.
Egyébként ezeket nem nézve nagyon jó a Xiaomi telefonok még ár érték arányban is.
Kamera szempontjából a Samsung jobban áll szerintem(A34 lenne ha csak a kamerát néznék a befutó ezek közül).
Én sok évig Xiaomi telefonokat használtam, de ma már nem vennék. Folyamatosan downgrade-elték az adott termékvonalaikat, mindezt egyre rosszabb minőségben szoftveresen és hardveresen is. Az újabb MIUI verziók is egyre bugosabbak. 2018 körül még jó vétel volt, ma már nem is olcsó, cserébe egyre rosszabb.
Én Samsungot sem vennék, mert sok rajta a gyáei bloatware, de legalább a felület stabil, ha a kettő közül kellene választanom, akkor Samsung.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!