Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » El fog romlani vagy van még...

El fog romlani vagy van még remény?

Figyelt kérdés
Samsung Galaxy A7-es telefonom két napja azzal kezdett el szórakozni, hogy random feldobál Google Play-es játékokat, videókat. Azt hittem a gyerek rontott el valamit. Már minden értesítést letiltattam Chrome beállításokban, mindenhol. Leszedtem az összes olyan alkalmazást (leginkább a fiam játékai), ami nem kell. Megcsináltam a gyári beállítás visszaállítását, de nem lett jobb a helyzet. Sőt tegnap néha bedobta a Samnsung felirtatot is pár másodpercre. Tudom, sokan szidják a Samsungokat, de nekem eddig csak a saját hibámból mentek tönkre. Van esetleg valami tipp, hogy mit tudnék még a fentieken kívül csinálni vele? Nem garis már sajnos, szakszervíz meg gondolom, ha meg is tudja javítani, annyiért, amennyit már a telefon sem ér. Köszönöm!
2023. aug. 8. 15:00
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
remelem elromlik az az olcso telefon
2023. aug. 8. 15:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Recovery módból csinálj factory resetet. Más tippem nincs.
2023. aug. 8. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Van még remény!
2023. aug. 8. 16:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Hogy dobál fel?
2023. aug. 8. 20:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Rosszul írtam, A 71-em van. Próbáltam a factory resetet, de semmi.
2023. aug. 9. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!