Beleejtettem az okostelefonom a WC-be, van remény működésre bírni?
Telefonfüggő, a drágábbak már ennyi víztől nem mennek tönkre, csak hagyni kell őket száradni bármilyen szétszedés nélkül.
Amelyik nem vízálló, annak kakukk. Szervizelni meg lehet próbálni, házi módszerekkel esélytelen.
ha szerviz lesz a vége ne mondd meg, hogy hova esett.
nem fogják megcsinálni. veszélyes hulladéknak minősül
én se nyúlnék hozzá.
Szervizben hogyan szedik szét a nem szétszedhető telefont?
Esetleg szétszedéssel?
Mindent szét lehet szedni.
Segítek: Youtube.
1es vagyok, nekem "vízálló" a telefonom, más családtagnak is, wc-be még nem, de kádba már ejtettük. Nem szabad tölteni meg fülest dugni bele X ideig attól függően, mennyire folyt bele a víz, rázogatással vagy max hidegen fújó hajszárítóval lehet rásegíteni. Szétszedés nélkül kiszárad és használható.
Ahogy írtam, ez a drágább telefonokra alapvetően jellemző, még ha nincs is kiemelve a vízállóság (mi is pánikoltunk a balesetnél, utána kerestünk rá neten, sokadik apróbetűben megtalálva... samsung és huawei készülékeknél), amelyik nem ilyen, azt max szervizben tudják megmenteni. Következő válaszoló tapasztalatból írta is a hogyanját.
Innentől kezdve nem tudom, mi nem hasznos a válaszomban, de oké. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!