Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért tűnnek el a képek/videok...

Miért tűnnek el a képek/videok a telefonról?

Figyelt kérdés

Galaxy S22 ultra telefonról van szó azt vettem észre hogy a galériából eltűntek jó pár képek és videók. Viszont a "saját fájlok" azon belül DCIM mappában benne vannak de olyan néven hogy .trashed_(dátum).

Mitől lehet ez ? Hogyan tudom vissza hozni a galériában ? Miért törődtek mert én nem is töröltem.

2023. aug. 4. 00:15
 1/3 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy ott megtudom nézni teljesen jó minőségben az összeset.
2023. aug. 4. 00:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a Galériában törölve lelttek és egyfajta "lomtárban" vannak.
2023. aug. 4. 02:16
 3/3 A kérdező kommentje:

Pont ez a probléma hogy én nem töröltem mert nagyon fontosak. Ketto mappa tunt el egyikben 5db videó is van köztük ami 30GB összesen azt olyan gyorsan nem lehetne törölni se.

Egyébként telefon alap tárhelyen voltak. Szóval nem tudom hogy miért tüntek el. Lehet telefon nagyméretű fájlokat eltűntek helytakaritás célból ? Pedig még csak közel sincs tele mivel 1TB tárhelyű a telefon.

2023. aug. 4. 02:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!