Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android-os telefonon hogyan...

Android-os telefonon hogyan állítható be a SIM kártya "saját telefonszáma"?

Figyelt kérdés

A SIM kártya állapota menüben van egy sor "saját telefonszám" sor, amiben az áll, hogy "üres". Hogyan lehet megadni neki a benne lévő SIM kártya telefonszámát?

Gondolom ezt a SIM-ről olvassa be, mert egy másik menüben, ahol megadhatom a saját számomat, ott megjelenik az, amit beírtam.

Ötletek?

2023. aug. 3. 21:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

De nem zavar, hogy ugyanazt írtad le, mint én? Tehát a számot kiadás (Ügyfélnek történő SIM átadása előtt) párosították. Csak míg Te egy cég nézőpontjából írod, én az Ügyfél szemszögéből írom...

Nem dolgoztam egyik cégnél sem, de voltam "besegítő" pár külföldinél. Ezért a folyamatokat műszaki oldalról voltam kénytelen megismerni (szakmai leírások, folyamat tervezés, stb.).

Én, mint írtam a tapasztalataimat írtam meg (mint Ügyfél), amin magam mentem át!

aug. 21. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!