Mi lehet a gond a szervíz a hibás vagy a telefonommal lett valami? Többi lent
Figyelt kérdés
Hétfőn vittem a Huawei Nova Y70 telefonomat szervízbe kijelzőcserére mert eltört a kijelzője de a telefon attól működött és a szervízbe mondták hogy szerdán menjek mert kész lett. Eljött a szerda és bementem a szervízbe a telefonom utám hogy fizessem ki a javítást és vigyem haza aztán a szerelő azt mondta hogy 2-óra múlva menjek vissza mert gond van a kijelző nem akar kijelezni amikor összeszerelte nem volt gond utaná nem jelzett ki. Aztán letelet a 2-óra visszamentem utána pedig mondta a szerelő hogy rendel egy másik kijelzőt és megrpóbálja azzal mert amit összeszerelt nem jelez ki és még annyit mondott ha azzal se fog működni akkor a telefonommal lett valami. Ti mit mondanátok mi lehet a gond? Én picit megvagyok ijedve hogy ne hogy a telefonom ne működjön#Kijelzőjavítás
2023. aug. 3. 11:05
2/3 Szervizmérnök úr válasza:
Kínából rendelt kijelző lehalt, de honnan rendelsz, ha nem Kínából?
Azon belül persze illik felismerni, hogy melyik a jó szállító, honnan jön jó áru, mi a bevált forrás stb. Melléfogások attól még bárkivel előfordulhatnak, nem feltétlenül tehet róla.
Félre ne értsük, nem szakterületetem a mobiltelefon, ezek csak ilyen általános dolgok.
3/3 A kérdező kommentje:
2-es köszönöm szépen a segítséget
2023. aug. 3. 14:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!