A Samsung Galaxy S23 Ultra tényleg olyan jó telefon, mint amilyennek mondják?
Részletre venném, előtte viszont mindenképpen utánajárok a lehetőségeknek a Telekomnál. Új telefon mindenképpen kell, inkább a kérdés az, hogy melyik legyen. Az A53 5G volt még a másik ötletem. Csak gondoltam, csúcskategóriás telefonom sosem volt, egyszer kipróbálnám. Még meglátom, hogy hogy lesz a fizetésem pontosan nettóban, lehet, hogy csak egy A53 5g-t veszek csak, és valóban nem az elsőből. Az A 53 vagy 54 érné meg jobban második opciónak?
Én a saját A7-es telefonomat a beázás előtt sem szerettem, mert homályos, életlen fotókat készített, bármit csináltam vele, nem készített szép képeket. Az A5 2016 telefonom sokkal jobb képeket készített, mint az A7 2017. Viszont, a javára legyen írva, hogy pár ezer forintból megjavították a beázott részt, és azóta is működni működik, még ha nem is maxon.
Ha részletre vennéd, úgy még drágább, de most nem megyek bele ebbe, te tudod. A53 5G / A54 összehasonlításokat gondolom kerestél...
Na vajon a világ egyik legnagyobb mobiltelefongyártójának a csúcskészüléke tényleg olyan jó lehet?? VAJON..? TÉNYLEG???
Ha ilyen kategóriában nézelődsz, akkor pedig a vízállóság nem szempont a gyártóknak. Egy alap fröccsenésállóságot bírnak, tehát amit leírtál, az ip57 az ilyen.
Amúgy nem tudom mi a szart sikerült találnod első munkádnak, hogy rögtön két havi átlagfizuba kerülő telefont nézegetsz... gratulálok hozzá,,de valami pénzügyi tudatosságot is rakj mellé. Ne herdáld el, hanem fektesd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!