S23 Ultra vagy 14 Pro? Melyiket válasszam?
Igen, jó az S23 Ultra, az egyik legjobb. Igazság szerint ebben az árkategóriában, és ez a két készülék közül egyikkel sem lőhetsz mellé, én azt mondom, hogy próbáld ki a Samsungot, és ha nem tetszik, akkor eladod, az árán meg veszel egy IPhone-t. Az S telefonjait a Samsungnak könnyebb eladni jó áron, használtan, mint mondjuk az A, vagy az M telefonjaikat.
Nekem is nagyon tetszik a Samsung OneUI rendszere, én sajnos nem tehetem meg, hogy ilyen drága készüléket használjak, így marad az A52S, de én azt javaslom, hogy próbáld ki bátran, nem sokat veszítesz vele. Nem mondom, hogy semmit nem veszítesz, mert ha nem tetszene, akkor nyilván nem tudod eladni az eredeti áron.
Mindkettő a jelenleg kapható csúcskészülékek közé sorolható.
Pontosabban 14 Pro Max lenne a párja az Ultra modellnek, de nem lényeges.
Nekem, akinek csak iphone-ja volt (14. éve) mindig is, androidot nem használtam soha, nehezebb lenne átszoknom androidra, ez nem a rendszer hibája, hanem mert az iOS kicsit máshogy működik, pl nincs annyi beállítási lehetőség vagy mashol vannak, mint droidon és számomra ez már sok lenne. Fordítva ugyan ez elmondható, az android usereknek az iOS felület hiányos lehet első ránézésre.
Szóval Te döntesz.
Ha webshopon, online rendeled a mobilt, akkor van 14 napod kipróbalni, csak vigyázz rá ez idő alatt🙂 és, ha mégsem jön be, akkor visszaviszed és kicseréled 14 Pro-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!