Milyen telót ajánlanátok az alábbi "kritériumok" alapján?
Figyelt kérdés
Fontos, hogy
-legyen fényképezője
-legyen rajta zenelejátszó
-kinyitható/csúsztatható legyen
-60 ezer forint alatt legyen
-lehessen vele videotelefonálni.
Előző mobilom Samsung f330, valami olyasmi jó lenne. Ja és a szóbajövő márkák: Samsung, Sony Ericsson, Nokia, és esetleg Motorola bár azt nem tudom, mennyire jó minőségű... Ha valakinek van személyes tapasztalata olyan mobilról, amire illik a leírásom, szívesen veszem, akár pozitív, akár negatív!
2008. dec. 31. 16:49
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és még fontos lenne h minimum 3 GB-tal lehessen bővíteni/ennyi legyen a belső memóriája
2008. dec. 31. 17:23
2/6 anonim válasza:
samsung u900, S.E. W910 pölö, több most nem jut eszembe
3/6 anonim válasza:
A Sony E. W910-et én is ajánlom! Nekem ilyenem van és szuper!
4/6 anonim válasza:
Nokia 5610 (vagy 5210,5320). Olvass róla a mobilarena.hu-n, tesztek, majd beírod a tipust,és mindent megtudhatsz!
6/6 anonim válasza:
konréta nem ajánlok de anyit elmodhatok vagy Nokiát vagy SE-t vegyél ! Nokia az minöség az SE meg szoftverileg nagyon jó !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!