Mit jelent a mAh?

11
igen, jót jelent, szóval nyugodtan megveheted a telefont, jó az akku teljesítménye:)

12.
Nem tudom, miről beszélsz névtelen.
Amiről én beszéltem, hogy a 9. beírás valami végtelen felháborító visszataszító alattomos undorító, az én számomra.
Most komolyan, mi a szar bajotok van nektek, szar alakok?
Nem lehet már itt megírni egy szakmai hozzászólást anélkül, hogy ne piszkálódjon valami kicsinyes buta ember?
Mit foglalkozik az ilyen más írásával?
Foglalkozzon magával!

Itt a legváltozatosabb ürügyekkel szólogatnak be a szakembereknek, azért is rágtam be:
- Van itt egy gyűlölködő figura, az belém köt, ha túl hosszú "ömlengést" írok (valójában egy logikusan felépített szakmai hozzászólás, melyben egy felesleges szó sincs, hiszen én sem vagyok magam ellensége, igyekszem rövidíteni).
- Amikor siettem és röviden írtam, mellékes dolgokra nem kitérve, lelkesen lecsapott arra, amit én nem említettem (de felesleges is lett volna). Akkor amiatt hülyézett. Normális?
- Most meg itt volt egy újabb változata a tök felesleges megjegyzésnek (9) és mindig van újabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!