"The system has damaged" ez mit jelent/több lent/?
Figyelt kérdés
Van egy Huawei Nova 5T-telefonom,és a minap reggel újraindítottam(minden reggel újraindítom), de mindig ujraindul.
Szóval bekapcsolom, bekapcsolom, de vissza kikapcsolás, és megint bekapcsol.
De mielőtt bekapcsolna, feljön egy zöld robot, és a kérdésben leírtat írja ki,utána kapcsol be.
2020. nov. 23. 16:38
2/5 anonim válasza:
A rendszert sérülés érte, a rendszer meghibásodott.
Hogy ez a Huawei-telefonoknál mit jelent, azt nem tudom, but google is your friend.
Ha pát napig nem tudod megcsinálni, és itt sem tudják neked megmondani, mi a baj, vidd el egy szervizbe!
3/5 A kérdező kommentje:
Upssz most látom, ki lett javítva pár szó a kérdésembe.
Nos szóval én bekapcsolom, a telefon kikapcsolja magát, utána ujraindul, és ezt ismételgeti
2020. nov. 23. 16:58
4/5 anonim válasza:
Szervizbe kell vinni, magától nem fog megjavulni.
5/5 A kérdező kommentje:
Felhivtam a szerelőt, elvittem, azt mondta, hogy újra kell rakni, valami bootloop-ot mondott.
2020. nov. 24. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!