Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A tescóba és auchanba másnak...

A tescóba és auchanba másnak sincs térereje a telefonon? (vodafone)

Figyelt kérdés
2023. júl. 29. 19:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szintén vodafone-os vagyok, nekem sincs térerőm az aldiban, ecofamilyben, tescoban.
2023. júl. 29. 19:18
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem van a Sparban. Igaz, Yettel.
2023. júl. 29. 19:27
 3/12 anonim válasza:
Amíg Vodafone-os voltam, nekem sem volt, de kb már mindenhol akadozott. Váltottam Telekomra, azóta csak a Tescoban akadozik.
2023. júl. 29. 20:09
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem sosem volt ilyen problémám egyik boltban sem.
2023. júl. 29. 20:45
 5/12 anonim ***** válasza:
A közeli Tesco-ban Telekomosként sűrűn volt, hogy elment a térerőm. Más helyen nem volt ilyen gond.
2023. júl. 29. 20:48
 6/12 anonim ***** válasza:
nekem van de a megoldád az lehet h nagy bádogdoboz az összes ami leárnyekol
2023. júl. 29. 21:08
 7/12 anonim ***** válasza:
Yetteles vagyok, és Tescoba, Auchanbe is tökéletesen működik.
2023. júl. 29. 21:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Telekomos mobilom van, de még sosem tapasztaltam hogy probléma lett volna vele az üzletekben, sőt, máshol sem. Max az erdőben. De városi környezetben nincs gond. A tescoban is jól működik.
2023. júl. 29. 21:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Én még nem tapasztaltam ilyent... hol történik ez, milyen város? valami elmaradottabb hely ahol kevés az antenna?

Ezek az üzletek bádog dobozban vannak, mindenhol is fém veszi körbe az embert amikor bemegy, ezért ha gyengébb a térerő, akkor bent már nem lesz kb semmi.

2023. júl. 30. 08:52
 10/12 anonim ***** válasza:

"ezért ha gyengébb a térerő, akkor bent már nem lesz kb semmi"

Ezért van bent átjátszó, de ha nagyon sokan vannak, akkor lehet probléma az ellátással.

2023. júl. 30. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!