A tescóba és auchanba másnak sincs térereje a telefonon? (vodafone)
Figyelt kérdés
2023. júl. 29. 19:08
1/12 anonim 

válasza:

szintén vodafone-os vagyok, nekem sincs térerőm az aldiban, ecofamilyben, tescoban.
2/12 anonim 

válasza:

Nekem van a Sparban. Igaz, Yettel.
3/12 anonim válasza:
Amíg Vodafone-os voltam, nekem sem volt, de kb már mindenhol akadozott. Váltottam Telekomra, azóta csak a Tescoban akadozik.
4/12 anonim 

válasza:

Nekem sosem volt ilyen problémám egyik boltban sem.
5/12 anonim 

válasza:

A közeli Tesco-ban Telekomosként sűrűn volt, hogy elment a térerőm. Más helyen nem volt ilyen gond.
6/12 anonim 

válasza:

nekem van de a megoldád az lehet h nagy bádogdoboz az összes ami leárnyekol
7/12 anonim 

válasza:

Yetteles vagyok, és Tescoba, Auchanbe is tökéletesen működik.
8/12 anonim 

válasza:

Telekomos mobilom van, de még sosem tapasztaltam hogy probléma lett volna vele az üzletekben, sőt, máshol sem. Max az erdőben. De városi környezetben nincs gond. A tescoban is jól működik.
9/12 anonim 

válasza:

Én még nem tapasztaltam ilyent... hol történik ez, milyen város? valami elmaradottabb hely ahol kevés az antenna?
Ezek az üzletek bádog dobozban vannak, mindenhol is fém veszi körbe az embert amikor bemegy, ezért ha gyengébb a térerő, akkor bent már nem lesz kb semmi.
10/12 anonim 

válasza:

"ezért ha gyengébb a térerő, akkor bent már nem lesz kb semmi"
Ezért van bent átjátszó, de ha nagyon sokan vannak, akkor lehet probléma az ellátással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!