Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Váltás androidról iPhone-ra....

Váltás androidról iPhone-ra. Mennyire necces? (ld. részletezve)

Figyelt kérdés

Szeretnék átállni androidos telefonról iPhone telefonra. Még sosem volt iPhone telefonom, fogalmam sincs h egyáltalán tetszeni fog-e. Ebből kifolyólag vmi akciós vagy használt (rejoy.hu) telefont vennék (és semmiképpen a legújabb modelleket), ha esetleg csalódnék, vagy meggondolnám magam, akkor ne bukjak már rajta annyit.

Kíváncsi vagyok a véleményekre ki volt/van hasonló cipőben mint én?!

Esetleg tudtok-e vmi tanáccsal ellátni?

Olyanok véleményét várom akik hasonlóan váltottak a két rendszer között!

2023. júl. 29. 11:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Megveheted. Elég sok tapasztalatom van a márkával és összességében korrekt minőség. Ettől függetlenül ne számíts semmi extrára egy hasonló árazású más márkájú telefonhoz képest. Ugyan azt tudja néhány erősséggel és gyengeséggel vegyítve. Vagy tetszik, vagy nem. Bár most Samsungra váltottam, de a következő telefoncserémnél számításba fogom venni az Apple-t is.
2023. júl. 30. 14:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Attól függ, az androidost mennyire konfiguráltad magadra.

Lehet, hogy az iPhone-nal hetekig anyázni fogsz, hogy kb semmit nem lehet rajta beállítani (ez így is van).

De ha az androidot is csak úgy használtad, ahogy a gyárbol kijött, akkor majd megszokod az iPhone-t is.

2023. júl. 30. 21:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Különösebben nem konfiguráltam: a gyakran használt ikonokat az előlapra helyeztem át, hátteret állítottam be..
2023. júl. 30. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!