Hogyan lehet átállítani?
Az alany egy iPhone 12 mini lenne. Miután megkaptam letöltöttem ugye a facebookot és rá szokott kérdezni, hogy használhatja-e a helyadatokat. Én véletlen arra a menüpontra nyomtam, hogy “Soha” és elmentettem a bejelentkezési adatokat. Az nem
opció, hogy töröljem a bejelentkezési adatokat. Már próbáltam. Újraraktam a telefonom, fel-le telepítettem a facet. Egyik sem működött.
Androidos vagyok, de talán ez segít:
Ezek szerint a Facebook által tárolt beállításról van szó, mármint a saját szerverükön.
Azt pedig az alkalmazáson belül találod.
Mi a kérdés?
Beállítások -› Adatvédelem és biztonság -› Helymeghatárotás. Itt tudod átállítani azt, hogy egy app hozzáférjen-e a helyedhez vagy sem.
#2 Az érdekes lenne, mert pl. használhatom több eszközön.
4.
Ezek eszközszintű beállítások.
A kérdés esetében magát az eszközt is már alapra állította (újratelepítete).
Utána jön az, hogy bejelentkezik a Facebookra, ott pedig adottak a szerveren tárolt beállítások.
A Facebook beállításai is eléggé szerteágazóak lettek már az évek során, túlkomplikált szörny, persze a Google-account sem különb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!