Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet átállítani?

Itsdorohoney kérdése:

Hogyan lehet átállítani?

Figyelt kérdés

Az alany egy iPhone 12 mini lenne. Miután megkaptam letöltöttem ugye a facebookot és rá szokott kérdezni, hogy használhatja-e a helyadatokat. Én véletlen arra a menüpontra nyomtam, hogy “Soha” és elmentettem a bejelentkezési adatokat. Az nem

opció, hogy töröljem a bejelentkezési adatokat. Már próbáltam. Újraraktam a telefonom, fel-le telepítettem a facet. Egyik sem működött.

2023. júl. 27. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Androidos vagyok, de talán ez segít:

[link]

2023. júl. 27. 16:27
 2/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Ezek szerint a Facebook által tárolt beállításról van szó, mármint a saját szerverükön.

Azt pedig az alkalmazáson belül találod.

2023. júl. 27. 16:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi a kérdés?

Beállítások -› Adatvédelem és biztonság -› Helymeghatárotás. Itt tudod átállítani azt, hogy egy app hozzáférjen-e a helyedhez vagy sem.

2023. júl. 27. 16:52
 4/6 anonim ***** válasza:

#2 Az érdekes lenne, mert pl. használhatom több eszközön.

[link]

2023. júl. 27. 17:06
 5/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:

4.

Ezek eszközszintű beállítások.

A kérdés esetében magát az eszközt is már alapra állította (újratelepítete).

Utána jön az, hogy bejelentkezik a Facebookra, ott pedig adottak a szerveren tárolt beállítások.

A Facebook beállításai is eléggé szerteágazóak lettek már az évek során, túlkomplikált szörny, persze a Google-account sem különb.

2023. júl. 27. 17:39
 6/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Vagyis telepítette.
2023. júl. 27. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!