Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Z fold 5 vagy Apple...

Samsung Z fold 5 vagy Apple 14 Pro Max?

Figyelt kérdés
Melyiket választanátok? Igaz az Apple olcsóbb, de valahogy a Samsung szimpatikusabb és nagyon szép. Tetszik ez a mini tablet design. Amúgy nem volt még Samsungom.
2023. júl. 28. 15:27
 1/2 anonim ***** válasza:
43%

Két különböző kategória, így csak rajtad áll melyik tetszik jobban.

Nekem a Folddal az a bajom, hogy sérülékenyebb, mint egy átlag telefon és az üzemideje sem túl fényes. Egyszerűen nincs igényem rá, nem látom az érdemi hasznát a kinyithatós telefonoknak és még óvni is jobban kell, mint egy normál telefont.

A 14 Pro Max egy tök jó vétel, viszont hamarosan jön a 15, azt már talán érdemes lehet kivárni.

2023. júl. 28. 16:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát még minimum fél évet várok vele. Addig biztosan lejjebb megy a Fold ára. Egyébként biztosan kihasználnám hogy kinyitható. Igazából ez még csak egy ötlet, de nem biztos hogy megveszem az ára miatt. Még az S23 Ultrán gondolkodtam. Persze az is kérdés hogy milyen lesz az új Apple telefon, az Iphone 15 Pro. Szerintem a Fold árában lesz.
2023. júl. 28. 21:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!