Miért nem ismeri fel semmi az sd kártyát?
Figyelt kérdés
Adott eggy telefon (galaxy ace 4). Kiszedtem belőlle az sd kártyát, lementeni rólla pár dolgot laptopra. Amint a laptopra rádugtam eggy pillanatra felismerte és kiírt 1,80gb-ot 16 hejett, aztán csak maga a meghajtó jele maradt üresen. Eltűnt róla minden csak valami bin fájl maradt. Már a teló se ismeri fel, még aztsem hogy benne van, miért lehet ez? Az sd kártya goodram 16 gb-os.2023. júl. 26. 08:25
2/5 Szervizmérnök úr válasza:
Kikapcsoltad a telefont?
3/5 A kérdező kommentje:
igen kikapcsoltam. neten nézegettem és azt írták azért is lehet mert csak úg y kihúztam a gépből. Lehet ez a baj?
2023. júl. 26. 09:50
4/5 A kérdező kommentje:
már gépen fel se ismeri eggyáltalán semmi nem működik
2023. júl. 26. 09:51
5/5 Nyam2007 válasza:
ha csak úgy kihúzod attól nem lesz baja mert a windows máshogy kezeli a külső meghajtókat csak akkor ha volt adatmásolás akkor lehetséges adatvesztés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!