Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha semmi nem ismeri fel az sd...

Ha semmi nem ismeri fel az sd kartyat akk annak annyi?

Figyelt kérdés
Sem telefon sem a gep nem ismeri fel az sd kartyat. Ha belepek az alkalmazas kezelobe akk kiadja nehany programnal h telepites sd kartyara, ha ralepek akk viszont rovid ido utan azt adja ki h nincs is benne kartya. Minden adat eltunt rola vagy esetleg meg megmentheto rola vmi?

2016. aug. 23. 18:44
 1/4 s55 ***** válasza:

Ha nem ismeri fel, akkor újra kell formázni. Ha volt rajta olyan adat, amire még szükséged lenne, akkor erre vannak különféle programok, amelyek segítségével meg lehet probálni visszaszerezni ami rajta volt és a formázás során elveszett.

pl EaseUS Data Recovery

2016. aug. 23. 20:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. aug. 24. 18:05
 3/4 anonim válasza:
Nekem is hasonlo problemam van. Azt szeretnem kerdezni (lehet h kicsit ertetlen vagyok) hogy eloszor formazni kell es utana lehet visszaallitani ezzel a programmal? Koszi elore is
2016. okt. 31. 10:29
 4/4 s55 ***** válasza:
Igen, ha nem ismeri fel a gép, a program se fogja szerintem, de megpróbálhatod először formázás nélkül, hátha jó lesz neki úgy is.
2016. nov. 3. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!