Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Talátam egy iphont. Elveszett...

Talátam egy iphont. Elveszett iphone, add vissza a telefonom, látok mindent feliratot ír ki. De honnan tudjam, kinek adjam vissza?

Figyelt kérdés

2023. júl. 25. 20:42
1 2
 11/15 Szervizmérnök úr ***** válasza:
41%

5.

Nem arról van szó. Valaki ír például a Gyakori Kérdésekre, bármivel. Ha véletlenül olyat ír, ami felkelti a szervek érdeklődését, akkor megtalálhatják esetleg. Nyilván ennek is vannak feltételei, honnan netezett stb.

Csak ez már olyan dolog, hogy nem egy megnyugtató érzés és hiába nem öröm rendőrségre menni, amikor semmi kedve az embernek, de ez már kényszerpálya, ha érted.

2023. júl. 26. 07:25
 12/15 anonim ***** válasza:
49%
11 értem. erre nem gondoltam. Egyébként pont most írtam a 10-es kommentemben egy másik aspektust, ami ismerősi körben történt olyannal aki jófej akart lenni.
2023. júl. 26. 07:28
 13/15 A kérdező kommentje:
Leadtam a rendőrségen.
2023. júl. 26. 11:05
 14/15 anonim ***** válasza:
26%
Kérdező: Jól tetted hogy leadtad a rendőrségen! A jó fejség pedig ott kezdődik, hogy a talált tárgyakat nem tesszük zsebre, hanem ott hagyjuk ahol találtuk. Sőt hozzá sem nyulunk. Mert egy redőrségi ügy esetén ha meg fogjuk a telefont akkor azon ott lesz bizony az új lenyomatunk, és akkor már lopással is meg gyanúsíthatnak. Tehát a talált tárgyakat ott hagyjuk ahol van / volt és nem nyulunk hozzá! Ne hogy rajta legyen az új lenyomatunk! De ha már voltunk olyan hülyék hogy zsebre teszük a talált iPhonet, akkor az a legjobb ha be visszük és le adjuk a leg közelebbi rendőrségre.
2023. júl. 30. 13:52
 15/15 anonim ***** válasza:
54%

" ott lesz bizony az új lenyomatunk,"

És a régi lenyomtunkkal mi lesz?

2023. júl. 30. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!