Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonkönyv átvitele pc-re,...

Telefonkönyv átvitele pc-re, milyen progival lehetséges?

Figyelt kérdés
Smart swich nem jó mert azt a telóra is telepíteni kellene az viszont nem lehetséges már.
2023. júl. 23. 17:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Milyen telefonról van szó?
2023. júl. 23. 17:08
 2/10 anonim ***** válasza:
68%

Ha androidos akkor szinkronizáld a google-el.

[link]

2023. júl. 23. 17:37
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
És az említett weboldalon ki lehet menteni csv formátumban, ami később sok lehetőséget ad. Ez ingyenes és jó megoldás.
2023. júl. 23. 17:47
 4/10 A kérdező kommentje:
sajnos nincs szinkronizálva és a teló képernyője már oda van
2023. júl. 23. 21:51
 5/10 A kérdező kommentje:
samsung edge7
2023. júl. 23. 21:51
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerviz
2023. júl. 23. 22:07
 7/10 A kérdező kommentje:
Oké...azt gondoltam...csak hátha 🏠 I praktika is van...találtam ugyan képernyő tükrözést pcre de előbb engedélyezni kellett vagy kellene az usb hibajavítást de mivel a képernyő szinte teljesen kuka így nem megy már...van a Samsungnak is egy progija de azt is telepíteni kellett volna előtte vagy most, de ugyebár képernyő nélkül nem megy ez sem...
2023. júl. 24. 17:55
 8/10 anonim ***** válasza:

"Oké...azt gondoltam...csak hátha 🏠 I praktika is van"

A házi praktika az, hogy előre gondoskodsz a fontos adataidról.

Értem hogy szar ügy, de te voltál az aki nem tette.

Ha most ripityára nenne a telóm, fél óra múlva egy új készülékben minden helyre lenne állítva.

2023. júl. 24. 18:22
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát persze igazad van...de nem mindenki olyan zseni hogy mielőtt elesik le ül gyorsan... azért köszi még ha nem is rólam van szó csak egy ismerősöm kért meg hogy segítsek ha tudok... azért eléggé gáz hogy már mindent előre be kell biztosítani...és mondjunk pl.aksit sem tudsz cserélni 🏠 ilag a mobilodban...az persze jó hogy sokkal több mindent lehet csinálni a telefonokkal mint régen de ez elég gáz hogy nem tudsz cserélni aksit csak a szervizben... valamint ma voltam GSM boltban ahol azt is megtudtam hogy javításra csak fullon törölt telót adhatsz le...persze az is igaz nem lenne jó ha bizonyos adatok kikerülnek egy telóról akár mobilbanki stb...szóval ami rossz az jó is...
2023. júl. 25. 18:46
 10/10 A kérdező kommentje:
A telefon amúgy nem tárolja a számokat valahol a tárhelyében?
2023. júl. 25. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!