Van olyan SIM kártya amely 750 nevet tud tárolni?
Egy nagyon régi NOKIA 6303 mobilból máshogy nem lehet számokat átmásolni újabba csak SIM kártyával.
A SIM-ek pedig ahogy tudom csak 250 nevet tudnak tárolni. Ez sem lenne baj, három körben megcsinálnám.
De nem sorban másolja a kártyára a telefonból, ezért nem lehet tudni, hogy mi az ami már megvan és mi az ami még nincs.
Van ami kimaradna, van ami duplán lenne meg.
Van olyan kártya amin egyszerre 750 név is elfér?
Az említett NOKIA technológiája olyan régi, hogy üzletben is azt mondták, hogy Bluetooth-szal sem lehet már másolni, továbbá megfelelő program sincs hozzá.
Tudtok segíteni ebben?
Köszönöm!
Nincs ilyen SIM. Miota szinte mindenki okostelefonnal jar, a SIM kartyakon nem tarolja senki a kontakjait, mert az online fiokjaban vannak tarolva.
Egyebkent ez a szoftver kell hozza: [link]
3: azért meg lehet nézni.
Én régi telefonokon (szintén nem Lumia) találtam net, e-mail lehetőséget. Amikor még nem is volt net az előfizetésekben :D Sose használtam rajta semmit, amihez net kell, csak most utólag láttam, hogy mik is voltak még rajta.
Nokia 6303.
Hagyományos telefon kb 2010 táján lett véve. Most kezd tönkre menni.
Nincs rajta operációs rendszer természetesen.
Nincs ilyen kártya.
Az egyetlen megoldás ha odaülsz a számítógép elé, nyitsz egy google fiókot, és a kontaktokba elkezded kézzel beírogatni a telefonból a számokat.
Amikor lett fateromnak okostelefonja így jártam el.
Nekem volt régen 128k-s kártyám, arra több fért.
De ha neten szétnézel, van 512-es kártya, arra lehet felmegy annyi, csak felesleges pénzkidobás ilyenre költeni. (külföldi operátorok adnak ilyet)
Van rajta usb, tehát az emlegetett Noki PC suite programmal ki lehet énekelni a listát.
Van benne mikro sd kártya olvasó, tehát egy backupot készítve ki lehet bányászni a mentésből a kontaktlistát.
Van benne bluetooth, tehát szerencsés esetben át lehet küldeni más készülékre valamit, de ez nem tuti.
Máris van 3 irány. Persze a kibányászott kontaktlista további kezelése nem lesz magától értetődő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!