A Samsung honnan tudja SIM kártya, és net nélkül, hogy hol vagyok?
Az imént állítottam gyári alaphelyzetbe a Galaxy A53-as készülékemet, és egyből Magyarul írta ki az "Üdvözöljük" szöveget. Meg a telefon összességében Magyar volt, magyarul jelent meg a "Kikapcsolás", "Újraindítás", "Segélyhívás" is. De ez hogy lehetséges? A gyári visszaállítás esetén mindennek törlődnie kellett volna, vagy nem? Visszaáll arra a nyelvre, amelyen legutóbb volt használva a készülék?
Eladás előtt van a készülék, de így, hogy tudja, hogy milyen nyelven volt a visszaállítás előtt, már kételkedem, mivel ennyi erővel más adatokat is megjegyezhetett a telefon az előző életéből. A SIM kártya ki volt véve belőle, mindkettő, és netre nem csatlakozott.
Így már értem.
Igen, Magyarországon vásároltam a MediaMarkt-ben. Csak mivel IPhone-ra gyűjtök, ezt szeretném eladni.
“ Amúgy az A53 teljesen jó telefon, nem értem minek akarod lecserélni.”
Lehet neked jó, de ha Almát szeretne, minek akarod lebeszélni?
És kiléptél a google fiókodból?
Ha nem, akkor hiába resetelted, az FRP lock miatt nem fogja tudni használni az új tulaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!