Mitől melegszik az iphone-om?
14 pro
Nem játszottam vele, szimplán csak youtube videót néztem rajta
Forró a hátlapja, nagyon felmelegedett.. szervízbe kell vinnem? Plusz nagyon hamar merül..
Az egyik legkézenfekvőbb lehetőség:
Valami app nagyon használja a processzort, a legtöbb hőt az termeli. És ez a megnövekedett fogyasztás, nyilván a gyors lemerüléshez vezet. (Plusz a jobban terhelt akksi is jobban melegszik.)
Lehet ez egyébként egy rosszindulatú alkalamzás is. Próbálj visszaemlékezni mit telepítettél utoljára, hátha az a gond.
Általában az alkalmazás készítők ügyelnek, hogy az alkalmazás keveset fogyasszon, de néha ez nem jön össze. Ezt okozhatja valamilyen kompatibilitási probléma, vagy egyszerűen a szoftver átmeneti hibás működése.
Próbáld a következő lépéseket (nem vagyok iPhonos, de ez általános minden telefonra kb.):
1. Indítsd újra teljesen. Ha teheted kapcsold ki és be inkább.
2. Nézd meg hogy melyik alkalmazás fogyaszt a legtöbbet, azt hiszem ezt iPhone-on is meg lehet. Ha nélkülözhető, tiltsd le. Vagy telepítsd újra.
3. Próbálj más appokat is frissíteni, az iOS-t is ha lehet.
4. Végső esetben: iCloudra szinkornizálj fel mindent. És csinálj egy gyári helyreállítást. Ha így megszűnt a probléma, tölts vissza mindent.
Esetlegesen hardver hiba is okozhat melegedést. Ebben viszont csak szervízben tudnak segíteni.
Még ami lehet, hogy az akkucella hibás, de ez rendkívül ritka. Ekkor viszont a KIKAPCSOLT telefon is melegszik, hiszen a hiba ekkor is megmarad, mert az akksiban van. Ha ezt tapasztalod, mihamarabb vidd szervízbe. És ne hagyd őrizetlenül olyan helyen ahol éghető is van a közelben.
Ahogy leveszem a tokot, elkezd hűlni magától
Valószínűleg ez lehet a baj
Pedig nem volt olcsó maga a tok
Minden normális választ nagyon szépen köszönök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!