Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Használt iPhone vásárlása...

Használt iPhone vásárlása esetén mire kell odafigyelni?

Figyelt kérdés

Első iPhone (és egyben első használt) készülékem szeretném megvenni, ehhez kérnék segítséget. Adott egy 5 hónapos iPhone, 100%-os akkuval, Telekomos vásárlás, hozzájuk szóló még 2.5 éves garanciával.

Mire kell figyelni? Olvasgattam a témában, de csak régi cikkeket találtam. Mit jelent a letiltás? Számla is kell vagy elegendő a jótállás papírja?

Nagyon köszönöm előre is a segítséget!

2023. júl. 17. 22:45
 1/3 anonim ***** válasza:
76%

Az előző tulaj ezeket a lépéseket csinálja meg!

[link]

A letiltás akkor van hogy ha a részletre vásárolt telefont megveszed és az előző tulaj nem fizeti a részleteket, aztán a szolgáltató letiltja a telefont a hálózatról.

Nézd végig a kamerákat, hangszórókat. Mérés appban meg tudod nézni a giroszkópok helyes működését. Ellenőrizd a gombokat. Állítsd be a FaceID-t, hogy lásd működik-e. Tapogasd végig a kijelzőt mindenhol, hogy lásd jól működik-e az érintés.

Garit a telefon is kiírja a Beállítások -› Általános -› Info oldalon. Nem feltétlenül kell a papír.

[link]

2023. júl. 17. 23:50
 2/3 anonim ***** válasza:
39%
Arra, hogy mindenképpen használt legyen. Semmi esetre ne vegyél újat, hiszen azt még nem próbálta ki senki.
2023. júl. 18. 01:30
 3/3 Morzsi007 ***** válasza:
76%

Első jól írja.

Eddig több iPhone-t vettem már használtan, egyikkel sem volt gond, viszont mind gyárilag független, nem szolgáltatótól részletre kihozott mobilok voltak. Ha van olyan, amit nem T-mobil, Vodafone, vagy Yettel-től van, akkor olyat vennék, így kizárod a letiltás lehetőségét.

2023. júl. 18. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!