Egy használt iPhone vásárlásánál mire kell odafigyelni? Mit hogy érdemes ellenőrizni?
Engem inkább az érdekelne, hogy mi vesz rá valakit hogy egy 6 éve megjelent használt telefont vásároljon, akármilyen olcsó is.
Ja, persze, az almás logó :) Szánalom. Nem engedhetsz meg magadnak egy normális iPhone-t ezért inkább veszel egy ősrégit, csak hogy menőnek érezd magad
Nem a kérdésre válaszoltál, ezért meg is kaptad a pirosat tőlem.
Igen, nincs túl sok pénzem, de nem vagyok sznob. Ha sznob lennék, és menőnek szeretnék látszani, akkor vennék egy háromkameráss iphone-klónt. ;)
Amúgy mivel annyira kíváncsi vagy, hogy miért kéne nekem iphone, hát elmondom. Hallókészülékes vagyok, és sajna csak az Iphonet támogatja a kis mocsok.
És egyáltalán nem az iPhone-t gondolom a legjobb telefonnak, ár-érték arányban (ha már újban gondolkozunk) is van annál sokkal jobb.
És most, hogy adtam egy elég nyomós érvet, és megcáfoltam a sznobság vádját is, tudsz érdemben válaszolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!