Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Okostelefon mellé érdemes...

Okostelefon mellé érdemes tabletet venni?

Figyelt kérdés

Az okostelefont szinte kizárólag böngészésre, emailre, Youtube-ra és üzenetváltásra használom. A telefonálás nálam másodlagos dolog, mert nem szeretek telefonálgatni, csak, ha muszáj.

Ezért gondoltam, hogy vennék egy relatíve olcsóbb tabletet, mert azért csak nagyobb a kijelzője, talán átláthatóbb mint a telefon, és mivel én a fent említett dolgokra használnám, lehet, jobban járnék vele, mint egy telóval.

De lehet, hogy csak pénzkidobás lenne, nem tudom, nem volt még tabletem.

Mi a véleményetek?

2023. júl. 15. 22:40
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Ezt egy tabletről írom. 10 éve használok különböző típusokat, és nagyon hiányozna, ha nem lenne, pedig van itt okostelefon (bár kicsit gyenge) és asztali gép is. De ez csak az én véleményem, más tökéletesen elvan a telefonjával.
2023. júl. 15. 22:51
 2/4 anonim ***** válasza:
39%
Nincs se tabletem se laptopom se asztali számítógépen.Telefonról mindent meglehet oldani ma már manapság :)
2023. júl. 15. 23:18
 3/4 anonim ***** válasza:
70%

Nekem van tabletem és okostelefonom.

Filmet nézni tableten szeretek, Facebook is tableten szoktam.

Telefon telefonálok,olvashatók utközben stb.

2023. júl. 16. 05:46
 4/4 anonim ***** válasza:
11%

Volt tabom, amúgy nem volt rossz, de okosteló mellett feleslegesen ruháznék be egyre már.

Ahogy írták, max ágyban filmezni nem rossz.

2023. júl. 16. 05:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!