Melyiket vennéd, csakis kizárólag a kettő közül: S23 vagy S23+, és milyen tárhellyel?
Figyelt kérdés
2023. júl. 14. 14:42
1/13 anonim 

válasza:

S23+, mert nekem fontos a nagy kijelző. 256gb pedig bőven elég számomra.
2/13 anonim 

válasza:

egyiket se..ez 1 vagyon.vegyel 1 telót egy százasért a többit költsd értelmesebb dolgokra
3/13 anonim 

válasza:

Ha már sokért veszel telefont, akkor iPhonet vegyél!
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2. Szerinted milyen telefont kellene vennem, mit ajánlanál?
2023. júl. 14. 18:17
6/13 A kérdező kommentje:
5. Az előtt lesz még egy 24-s Ultra is.:D
2023. júl. 14. 19:09
7/13 anonim 

válasza:

Egyiket se.
#4 Bár nem vagyok 2-es, de válaszolok: valamilyen Google Pixelt. Megvárnám a 8-ast, annak telefon mérete lesz ;)
8/13 anonim válasza:
A 2 nek igaza van amugy
egy telefon nem er 100 ezernel tobbet, de meg annyit se.
Nem ertem, hogy birjak fenntartani pl az Istyle-t, amikor senki nem vesz onnan telefont 600 ezerert?
Tenyleg csak a turistaknak van, hogy ha akarnak venni telefont akkor vegyenek?
9/13 anonim 

válasza:

#8 Nem csak telefont árulnak. Másrészt, a túristák megveszik saját országukban, mert olcsóbb...
10/13 anonim 

válasza:

S23 ha viszonylag kompakt, S23+ ha inkább nagyobb telefont szeretnél gyorsabb töltéssel és gyorsabb tárhellyel mint a legkisebb tárhelyű S23.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!