Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kinek van iphone 4-e?

Kinek van iphone 4-e?

Figyelt kérdés
Csak kiváncsi vagyok
2010. okt. 13. 19:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

"Ez az érintőképernyő nem egy nagy szám...

Beszereztem egy kínai klónt (sciphone i9) ..10ezerért,de egy nagy rakás sz@r az egész érintő-képernyőzés, egyszerüen idegesítő a használata, úgy kell bánni vele mint a hímes tojással,.. hamar elszállt az újdonság varázsa."

LoL. Mit vársz egy kínai sz.rtól? Azt, hogy ugyanolyan, mint egy iPhone? Kééééérlek, ezeknél a sz.roknál még a Samsung Corby is jobb xD

Kérdező: Nekem nincs iPhoneom, de nem is kell. Fele annyiért, amennyibe az iPhone 4 kerül vettem Samsung Wavet, ami szerintem tökéletes, és egyáltalán nem rosszabb az iFonnál.

2010. okt. 14. 15:35
 12/26 anonim ***** válasza:
"egyáltalán nem rosszabb az iFonnál." - HAHAHA
2010. okt. 14. 16:47
 13/26 anonim ***** válasza:

hmmm...nagyjából megegyezik az iphone4 a waveval...

HD kamera,5mpx autofocus,kijelző,támogatások,wlan,gps,mindekttő nagyon össze van rakva,viszont az iphonet az átlag júzer nembiztos,hogy tudja használlni(itunes aktiválás,micro sim,itunesen keresztül zene átvitel meg a többi macera),viszont az iPhoneban valami megfogott,,,,de nagyon... és úgyhívják,hogy almalogó. :D

2010. okt. 14. 17:11
 14/26 anonim ***** válasza:
40%

Almalogó... pfff

iPhone párti vagyok, jelenleg is 4-em van de ezen most felnevettem...

A telefonvásárlást a saját igényeidhez kell igazítsd (mennyire tud megfelelni az elvárásaidnak, mindennapokban mennyire veszed hasznát), nem ahoz, hogy alma vagy ananász van a telefon hátán. Én az appstore miatt választottam a szifont, ugyanis szinte mindenre van egy progi.

2010. okt. 14. 22:53
 15/26 anonim ***** válasza:
51%
Énis azért válaszottam még anno,aztán jól meg is szívtam vele:felmegyek az appstorera,és nézem mit tölthetnék le,nfs shift hmmm mondom ez jó,ekkor látom,hogy 9dolcsi,na erről ennyit,végignézek pár oldalt és csak fizetőseket talállok,aztán látom vannak top ingyenesek,le is húztam párat,viszont azoknak a programokok olyan értelmetlenek voltak:iFart,Calendar,meg valami rajzprogram...na ennyit erről az exkluziv minden van rá dologról a részemről...aztán neten olvastam,hogy lehet JB-kkelni és nemveszik a gari se,felhivom az Operátort erre azt mondják,igaz,hogy nem veszik a gari,viszont akkor csak 6hónapra csökken.Meguntam,eladtam vettem androidos mobilt,ezt feltörni sem kell,fellehet rakni rá a cucccokat macera nélkül.Gari se veszik,kompromisszumot sem kell kötnöm.Minden így járt jól.
2010. okt. 15. 08:24
 16/26 anonim ***** válasza:
11évesen úgykiveszik a kezedből mint a szart
2010. okt. 23. 15:47
 17/26 A kérdező kommentje:
Képzeld az én tesómnak 8éves és ipod touch 3g je van!
2010. okt. 24. 10:13
 18/26 anonim ***** válasza:
34%
Szüleid elmehetnek a francba. Már bocsánat. Belőled lesz az elkényeztetett nagyképű ember. Meg se becsülöd. 8 éves gyereknek mine iPod? 11 éves gyereknek minek iPhone? Olvasni se tudsz még teljesen hibátlanul. Nem hogy iPhone. Pfff. Itt tart a világ. De ezt neked magyarázhatom. Úgyse fogod fel. De legalább villoghatsz vele. Aztán majd csak nézel ha leejted a mászókáról.:D
2010. okt. 29. 13:13
 19/26 A kérdező kommentje:
Van rá extra biztoosításom! De azért kösssz az infót!:D
2010. okt. 29. 14:38
 20/26 A kérdező kommentje:
Jah és azért kaptam mert leestem a fárol és műtöttek intenzív stb!
2010. okt. 29. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!