Kinek van iphone 4-e?
Figyelt kérdés
Csak kiváncsi vagyok2010. okt. 13. 19:33
2/26 anonim válasza:
én már megrendeltem:) november közepétől nekem is lesz
3/26 anonim válasza:
Annak a nem kevés embernek, akik már megvették.
4/26 A kérdező kommentje:
És ki hány éves ?
2010. okt. 13. 21:24
5/26 anonim válasza:
Az amerikaiaknak(ott éll a legtöbb tudatlan hipe mániás ember)...+tinipixáknak,meg ujgazdag sznoboknak kb...aki ért a mobilokhoz az találl jobbat olcsóbbért,annyi pénzt az nem ér,hogy nagyon egyszerű a kezelése.
6/26 anonim válasza:
Ez az érintőképernyő nem egy nagy szám...
Beszereztem egy kínai klónt (sciphone i9) ..10ezerért,de egy nagy rakás sz@r az egész érintő-képernyőzés, egyszerüen idegesítő a használata, úgy kell bánni vele mint a hímes tojással,.. hamar elszállt az újdonság varázsa.
Rögtön túl is túl adtam rajta,még jó hogy nem 200 ezerért vettem eredeti IPhone-t.
Maradok a jó "öreg" gombos Sony Ericsson-nál.Megbízható,bírja a strapát.
7/26 A kérdező kommentje:
Én nekem is lessz mert rendeltem a t-mobiltól! Várom nagyon hogy a kezembe foghassam 11/F
2010. okt. 14. 10:12
8/26 anonim válasza:
ne kínai sz.rt vegyél... egy 200K-s telefonban nem olyan kijelző lesz mint egy 10K-s "telefonban". ez kb olyan mintha vennél egy 1500ös ladát, és az alapján mondanád egy 7es bmw-re hogy f0s
9/26 anonim válasza:
jah, és nincs iPhone-om mielőtt azzal jönnétek (és soha nem is lesz mert qrvadrága), nekem is egy (4 éves, érintős) SE telefonom van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!