Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mobiltelefonon, a vészhivó...

Mobiltelefonon, a vészhivó gomb/segély hivó gomb ugye az europai 112-es számot hivja és még véletlenül se az amcsi 911-et? Tudom amatőr kérdés de bennem ez felvetődött.

Figyelt kérdés
Üdv a kérdés adott, nekem van pin beirásnál 1 vészhivás nevü gomb,illetve kikapcsolásnál 1 segélyhivó nevü, HISZEM HOGY SOHA NEM KELL HASZNÁLNI, de a kérdés felvetődött bennem, ugye a 112-t hivja és még véletlenül se mondjuk az amcsi 911-et. (azt se tudom eu-ból azt hivható e egyáltalán) , köszi a választ, kérem a kioktatás mellőzését , tudom buta kérdés de megfogalmazódott.
2023. júl. 11. 12:10
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Akkor neked minden szépen külön van :) Nekem csak 1 segélyhivó gomb van a kikapcsoláskor meg 1 a bekapcsnál a pin kód alatt.
2024. márc. 12. 09:46
 22/27 anonim ***** válasza:

Nálam is.

Ha azt megnyomod ez jön elő...

2024. márc. 12. 10:13
 23/27 anonim ***** válasza:

Elég az az 1!

Amikor infarktusod van nem fogod elkezdeni olvasgatni hogy melyik mi.

2024. márc. 12. 10:21
 24/27 anonim ***** válasza:

Meg lehet rokon(ok) felé is..

[link]

2024. márc. 12. 10:55
 25/27 A kérdező kommentje:
Persze , hogy elég csak irtam, hogy nekem mi van, SOHA NE kelljen megpróbálni hogy müködik,
2024. márc. 12. 11:02
 26/27 anonim ***** válasza:

Ahogy a 20-as képen mutatom akár elég 5x megnyomni a gombot és máris az ügyintézővel beszélsz aki már tudja hol vagy.

Nem kell se feloldani se választani.. Ezt még kábultan is meg tudod tenni.

2024. márc. 12. 11:09
 27/27 anonim ***** válasza:

Kipróbáltam. Nagyon gyorsnak kell lenni az 5 gombnyomással, utána még vijjog is. De 10s van cancelezni hogy ne hívja a 112-t.

[link]

Ebben az a jó hogyha betörik a telefon képernyője egy balesetben akkor is tudsz segítséget hívni.

2024. márc. 12. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!