Szolgáltatónál vagy emagon érdemes telefont venni?
Figyelt kérdés
A telefont amit kinéztem yettelnél csak 256gb-os változatban van, emagon pedig 512gb-os változatban. Jelenleg 128gb-os telefont használok, ami éppenhogy elég így 2 év használat után. A következő telefont legalább 4 évre venném és félek, hogy a 256giga nem tartana ki addig. Szolgáltatónál viszont a szervizelés egyszerűbb lenne, mivel felmenni pestre istyle-ba vagy elpostázni túl sok macerával járna. A pénz nem számít. Felhőszolgáltatások nem túl szimpatikusak nekem. Szerintetek?2023. júl. 8. 20:25
1/4 anonim válasza:
"Jelenleg 128gb-os telefont használok, ami éppenhogy elég így 2 év használat után."
Beletolsz egy 512-es kártyát, és még 2-3 év le van tudva.
2/4 anonim válasza:
Nem semmi, mennyi szemét lehet rajta. Memóriakártya megoldja q problémát.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem lehet SD-kártyát tenni belé és az appok foglalják a helyet.
2023. júl. 8. 21:18
4/4 anonim válasza:
A kérdezőnek igaza van nem lehet az iPhonokban SD kártyákkal bővíteni. Ami a választ érinti. Ne az Emag-on vegyél iPhonet. Mert az Emag egy román cég és a Román cégekre nem vonatkozik a magyar jótállási törvény. Azaz ha az E-magon veszel iPhonet jó ha maximum egy év jótállást kapsz. Azt is csak az Emagon keresztül tudod érvényesíteni. Ezt saját tapasztalatból tudom. Inkább szolgálatónál vegyél iPhone-t már ártól függően biztos hogy 2 vagy 3 év jótállát kapsz. Én leg utóbbi iPhoneomat már a Telekomtól vettem ahol meg adták a 3 évet. De az E-magnál csak 1 évet adtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!