Jók a motorola mobilok? Például a Moto G73?
Figyelt kérdés
2023. júl. 8. 11:59
1/5 anonim válasza:
Sok-sok éve volt legutóbb Motorola telefonom (egy V600, mert tetszett, ahogy kinéz). Más volt a menü logikája, mint az európai gyártók telefonjainak, de megbízhatóan működött évekig. Szerettem. Persze azóta sokat változhatott a színvonal.
2/5 anonim válasza:
Nem mostanában történt:Bementem egy üzletbe,valamiért Motorola telefont szerettem volna venni.Az eladó srác rámnéz,a kezével tett egy olyan mozdulatot mint egy Jedi,és azt mondta:-Nem akarsz Motorolát venni !-
Meggyőzött,nem vettem motorolát.
3/5 anonim válasza:
Nem rosszak, de azt, amit írtál biztos nem venném. Mediatek proci, LCD kijelző, messzire kerülném. Hasonló árért már Pixel 6a-t lehet kapni, ami ezerszer jobb.
4/5 A kérdező kommentje:
Mi a baj a mediatek procikkal? Többször olvastam már itt, hogy nem jók.
2023. júl. 9. 11:48
5/5 anonim válasza:
#4 Minden is. Melegednek, lassúak, nem megbízhatóak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!