Iphone 12 mini miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
néha (napi 3-4x) gondol egyet és vagy nehezen érzékeli azt, hogy valahova odanyomok, vagy úgy csinál mintha vizes lenne a kijelző és így magától elkezd összevissza "nyomogatni". ezt úgy tudom orvosolni, hogy fogom és egy pillanatra kikapcsolom a telot aztán vissza és már jó is. ilyen másnak is van, vagy az enyém kezdi megadni magát? mondjuk egy fél éves teló ne adja már meg magát2023. júl. 8. 08:19
1/3 anonim válasza:
- törölgesd le a kijelzőt popsitörlővel, vagy domeszoso törlőkendővel. Ez után rögtön töröld meg pura száraz ronggyal - törölköző, mikroszálas - hogy ne száradjon rá a kijelzőre a nedves törlőkendőkből semmi. A lényeg, hogy zsírtalanítsd le a kijelzőt!
- kényszerített újraindítást csinálj! [link]
- ha még mindig szórakozik, akkor gyári visszaállítás mentések visszarakása nélkül és tesztelés.
fólia van rajta?
2/3 A kérdező kommentje:
nincs fólia rajta, törölgetni szoktam, mert gondoltam rá, hogy hátha amiatt van, hogy ugye összefogdosom, de nem mert van hogy közvetlen azután csinálja, hogy megmosom kezem és le is takarítom a telefont. újraindítom hátha tényleg az lesz a megoldás
2023. júl. 8. 13:08
3/3 anonim válasza:
Gondolom közben nincs töltőn, azért megosztom, hogy vettem egy kábelt és amikor azzal töltöttem akkor közben csinálta ezt nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!