Iphone 8-om van, utálom. Nagyon gyorsan merül, mit csináljak vagy mit ne?
Olyan egy hónapja 1 éves és 80% az akku kapacitás.
Tudom régi modell viszont csak kiakartam probálni milyen az Iphone, de azthittem hogy legalább 2-3 évig használhatom és ha tetszik veszek egy újjabbat.
Egy nap akár 4x is töltőre kell raknom, a hideg leszívja, egyes alkalmazások 1 perc alatt van hogy 2%-ot is merítenek, a töltőm már nem tölti normálisan, huszadjára kell legalább bedugni újra és újra hogy végre töltse, de ez nem a töltő hibája mert egy év alatt legalább 6-7 új töltőtt vettem 15-20 ezrekért és mind szar lett 1 hónap de van amelyik 3 hét után is. Már nagyon idegesít, hogy akárhova indulok mindig az akkumlátor miatt kell izgulnom.
Este töltőre rakom 5-6 órákra (ébresztő miatt reggelre), de nem hinném, hogy ez lenne a baj mert eddig semelyik telefonomon nem vette volna észre, hogy ilyen mértékben szar az akku és rontana rajta ez, hogy rajta hagyom este. Sőt régen nagyon sokat ,,játszottam” a telefonjaimon (fifa,pubg,free fire stb) de nem volt baja. Bezzeg most belépek a fifában viszi az aksit kéményen…
Mit csinaljak, vagy mit ne? Az lenne a legjobb ha vennék egy másikat mi?:D
Nekem 8as van. Nincs vele különösebb bajom. Előtte 6os volt, jobban szerettem, de sajnos az már elavult
Egyértelmű hogy az akkumulátor a gond. Csereérett.
1 év alatt 6-7 töltő?
nem érzékeli lehet a csatlakozó ment szarrá vagy tele van ganéval
az a telefon 4-5 órás képernyő időt bír de úgy hogy ilyen fosos az akksi nem csoda hogy állandóan merül
kipróbálásra miért egy agyonhasznált régi modellt kell venni azt sosem fogom megérteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!