Miért képtelenek megoldani a mobilgyártók, hogy a telefont álló helyzetben tartva is lehessen fekvő videót készíteni?
Figyelt kérdés
2023. júl. 7. 16:17
11/18 anonim válasza:
A "csak kivágja" alkalamzás? Az egy software, ami minden androidos mobil hardware-n fut, tehát mi a kérdés? A intel sem gyárt windows 11-et, mégis fut a termékén.
12/18 anonim válasza:
De nem az volt a kérdés. Hanem az, hogy a _gyártók_ miért nem oldják meg. Azért nem, mert nincs mit megoldani rajta. Épeszű ember nem vesz fel így videókat.
13/18 anonim válasza:
Nem azért nincs, mert megoldhatatlan, hanem mert nincs rá kellő igény. Ha lenne, csinálhatnának.
14/18 anonim válasza:
De a gyártok megoldották, ott a hardverben a lehetőség, hogy egy software minden esetben horizontális videót készítsen. Innentől mi kell még? :)
15/18 anonim válasza:
Akkor mutass egy gyári kameraklienst, ami tudja ezt a phaszságot.
16/18 anonim válasza:
De miért kellene tudnia a gyárinak? Pc-s párhuzam, paint is jó rajzolásra, akinek meg nem elég, majd használ más programot.
Tehát, a lehetőség ugyanúgy adott a telefongyártok részéről. Ha valakinek ez kell.
17/18 anonim válasza:
Mert a kérdező azt kérdezte, kisfiam. Másodjára írom.
18/18 anonim válasza:
Jah, bocs apa, nem tudtam hogy te irkálsz. Akkor bocsi, tudom, hogy neked fontos hogy mindent is jobban tudj. nah puszi, mentem aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!