Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elég az iphone 12-hoz a 64GB?

Elég az iphone 12-hoz a 64GB?

Figyelt kérdés
2023. júl. 4. 22:32
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
nem 💀
2023. júl. 4. 22:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hülye kérdés, honnan tudjuk, mire használod? Csak te tudod! Nekem pl. a fele is bőven elég lenne, másnak meg a duplája sem.
2023. júl. 5. 07:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Mivan, ájfónt akarunk, de már tárhelyre nem futja?🤡🤡
2023. júl. 5. 08:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem az XR 64GB tárhelye úgy is be volt telve, hogy közben tele volt az 50GB iCloud, így én 128GB telefont vettem. Mérd fel az igényeidet, de én ettől függetlenül is javaslom a 128GB tárhelyet.

Sajnos eddig minden telefonvásárláskor alábecsültem az igényeimet: 2017-ben a 4GB-os LG után úgy gondoltam, elég lesz a 16GB-os iPhone SE. Nem lett az, kb. fél év alatt megtelt.

2019-ben a 16GB-os SE után úgy gondoltam, elég lesz a 64GB-os XR. Nem lett elég, egy év múlva már elő kellett fizetnem iCloud-ra, majd további 3 év tárhellyel való szenvedés után most leváltottam egy 128GB-os 13-ra. Elég lesz hosszútávon? Nem biztos, de innentől kezdve már az igényeket fogom csökkenteni, mert 128GB rengeteg egy mobil esetében (PC-n egy játék, de telefonon ilyenről szó sincs).

Én azt javaslom, hogy ha megteheted, akkor mindenképpen válaszd a nagyobb tárhelyet, jól jöhet + (arányaiban) annyival többet fog érni később is.

2023. júl. 5. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!