Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Leejtettem az iPhone 11-emet...

Leejtettem az iPhone 11-emet lehet valami baja?

Figyelt kérdés
Véletlen leejtettem a padlóra,tok volt rajta,üvegfólia még nem,hál istennek kijelzővel felfelé esett nincs rajta törés,karcolás sem,viszont aggódom mert zsír új,tegnap kaptam.

2023. júl. 3. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha működik, kamera, autófókusz, elforgatás, hangszórók, gombok, töltés, akkor nem lett és nem is lesz baja.

Én útálom az új telefonokat, mert mindig leejtem. :D Az első 1-2 hónapban nagyon vigyázok rá, de csak sikerül leejteni. Utána meg már nem vigyázok és soha többet nem ejtem le.... ki érti ezt?

2023. júl. 3. 21:22
 2/6 anonim válasza:
Tud sajnos. Ha elég erősen ütődik akkor a nagyobb "szendvics" IC-k alatt össze tud roppanni az óngolyó. Ilyenkor vagy nem történik semmi ha szerencséd van vagy egyből kikapcsol a telefon. Ez nagyon ritka viszont, nem kell aggódj miatta szerintem.
2023. júl. 3. 22:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet.
2023. júl. 4. 01:15
 4/6 Morzsi007 ***** válasza:
47%

Ha eddig nem volt gond és működik a kamera, akkor nem lesz baja.

Sokat számít, hogy volt rajta tok. Bár ezek jobban bírják az ütődést. Még az aksi sérülhet, de, ha gyári van benne, az elég jól rögzítve van, nem tud elmozdulni. Ha mégis, akkor idővel zárlatos lesz és felpúposodik, forrósodik. De nem lesz baj, megnyugodhatsz, ez iphone. 😁

2023. júl. 4. 08:21
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
Nem mindegy hogy csak leejtetted vagy erőből födhözvágtad mint a tini lányok szokták amint nekik nem tetsző üzenetet olvasnak vagy hallanak rajta
2023. júl. 4. 17:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Én hetente elejtem átlagban 1x a 13promat, és eddig nem lett baja.

Igaz, utesallo Spigen tok meg üveg és Hofi kamerasziget-védô van rajta (nem a Géza)

2023. júl. 4. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!