Android(samsung) telefonról kb 100 db sms-t hogyan tudok lementeni windows 10-re szöveges formátumban?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos sms-ekről van szó, amiket muszáj megőriznem, szeretném lementeni őket, hogy később bármikor megnézhesem őket, és nehogy még veletlenül is eltűnjenek.
Egy másik kérdés, ha már itt vagyok, hátha valaki tud segíteni. Sms-ek, amik hosszúra sikerültek valami miatt eltűntek az üzenetek közül, és csak egy megnyithatatlan link maradt utána. Ez miért van? Visszaállítható valahogy?
2023. júl. 4. 16:11
1/4 anonim válasza:
Ö fotózd le őket képernyőképként a telódon.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, én is arra gondoltam, bele is kezdtem, aztán feladtam... 🤣 Rengeteg üzenet sajnos. De ha nem lesz más akkor muszáj lesz.
Talán jön valaki még valami tuti ötlettel.
2023. júl. 4. 20:26
3/4 anonim válasza:
Reméljük. :)
biztos van más opció is, csak én mindent így örökítek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!