Én 15 éve vettem ZTE Grand X telefont, a mai napig hibátlanul működik. Igaz az android 4 es oprendszer miatt sok app már nem fut rajta de újként el lehetne adni olyan állapotban van. 3 éve van egy másik telóm is az appoknak az Xiaomi redmi 8. Hibátlanul működik az is. Minden fut rajta. Aztán 45 ezer volt. Minden márkából lehet kifogni selejteket, szóval kár sokat gondolkozni azon, hogy milyet vegyél. Lehet 100 ember azt mondta hogy az XY nagyon jó. Te megveszed és te leszel a 101.-ik akinél tönkremegy hamar...
2023. júl. 4. 14:23
3/23 anonim válasza:
Felesleges sok pénzt költeni telefonra. Manapság egy 40 ezres ugyan azt tudja mint egy 200 ezres. Anyni a különbség hogy a 200 ezresben olyan nagy a max megapixel, hogy soha az életben nem fogod használni mert 5 képtől megtelik a memória....
2023. júl. 4. 14:24
4/23 anonim válasza:
Én etz 250et vettem.
2023. júl. 4. 14:29
5/23 anonim válasza:
@14:24
Egyszer vettem ilyen árfekvésbe okostelefont, soha többet. Akkor inkább rászánok 100-120-at egy mid-range kategóriés telefonra. Jelenleg is ilyet használok, idén 5 éves, és elégedett vagyok vele.
Az ilyen 40 ezres ipari hulladék általában olyan kevés belső memóriával van szerelve, hogy egy idő után tele lesz a telefon a frissítésekkel, és nem tud tovább frissíteni. Bár a telefon nem hibás, de gyakorlatilag használhatatlanná válik egy idő után az outdated rendszer miatt.
2023. júl. 4. 14:41
6/23 anonim válasza:
Ikon, felragyog újra a napom.
2023. júl. 4. 14:44
7/23 anonim válasza:
120-ért van poco x5 pro. Én legalábbis ezt fogom megvenni.
2023. júl. 4. 15:17
8/23 anonim válasza:
130-ért lehet venni már Pixel 6a-t, ami jelenleg az egyik legjobb árérték arányú telefon
2023. júl. 4. 18:46
9/23 anonim válasza:
nekem iphone 14 prom van 600k ert vettem ahhahahhahahahahahahahahah
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!