Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mik a tapasztalataitok a...

Mik a tapasztalataitok a Telefonpont .hu webshopról?

Figyelt kérdés
Látom, hogy az általam kinézett telefon sokkal olcsóbb ezen a webshopon. Kinek mik a tapasztalatai? Kamu a garancia? utángyártott a töltő? Miért ennyivel olcsóbb?

2023. júl. 3. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Látom hogy az emberek ígénylik hogy megszop@ssák őket, sorbaállnak lóf@szért.

[link]

2023. júl. 3. 15:49
 2/4 A kérdező kommentje:
igen, olvastam az arukeresős véleményeket. Nem kell előre fizetni, nekem belefér ha több idő a szállítás. az emberek igénylik az olcsó termékeket, ha még egy kicsit szopni is kell miatta :D csak azt nem akarom, hogy netto átverés legyen az egész
2023. júl. 3. 16:00
 3/4 kussoljel válasza:
Végül mi lett a rendelésed vége?
2023. júl. 21. 11:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Én nem rég rendeltem egy telefont tőlük.

A rendelés utáni második héten adták fel a csomagom...

Az előnye, hogy legalább előre nem kérik el a pénzt, illetve egyszerű a rendelés menete.

Alapvetően egy ilyen kis shady-webshop, ahol biztos, hogy nincs az összes készülék raktáron. Nyílván ez, meg a kedvező árak becsábítják az árérzékeny népet, de ennek az olcsóságnak is megvan az "ára":

- Nem kapsz rendes értesítést a rendelésed állapotáról

- Ha gyorsan kell telefon, akkor ne innen rendelj, kicsit ilyen drop-shipping feelingem van, sok készüléket csak a rendelés után 2-3 héttel postáznak. Én is így jártam.

- A honlapon minimális leírás található a készülékekről.

- Garancia

Szóval lehet, hogy itt egy 10sel olcsóbban megúszod, de a rendelés okozhat problémákat.

2023. dec. 15. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!