Melyik telefon márka tud kiváló fényképet készíteni?
Esetleg 1-2 tipp Kb.100 ezer Ft-ig vagy egy kicsivel többért.
Kamera adatainál miket kell figyelembe venni amitől kiderül hogy mennyire jó a minősége.?
100 ezer forint az kb. a középkategória a legalja, egyik sem fog kiváló képet készíteni, lesznek hiányosságok.
Nézz teszteket.
De megsúgom, még a legdrággább telefonok sem annyira jók kamerában mint ahogyan azt sokan elképzelik. A kis körömnyi szenzornak fizikai határai vannak, egyszerűen soha nem lesznek olyan minőségűek mint a fényképezők.
100E-ért kiváló kép nincs.
A legjobbak a legdrágább mobilok, de ezek is csak bizonyos környezetben, megfelelő körülmények között csinálnak kiváló képeket egy komolyabb fényképezőgép, ennél jóval többre képes.
Nem igaz, hogy 100k-ig kiváló kép nincs, csak keresni kell. Nekem Realme 6 pro telefonom van, úgy emlékszem 80-90k-ért vettem, és kifogástalan kép és videófelvételeket tud csinálni. Ez nem egy olcsó kínai márka, ami fél év után tönkremegy, az enyém 2 éves, és pontosan ugyan olyan gyors, és hibátlan, mintha most vettem volna ki a dobozból. Barátnőmnek az egyel korábbi modell van meg, az most 4 éves, és ugyab ezt tudja elmondani róla.
Ajánlom a Gadgetbyte csatorna videóit youtube-on telefonválasztáshoz
#7 "Nem igaz, hogy 100k-ig kiváló kép nincs, csak keresni kell"
De igaz. 100K alatt csak használt fényképezőgépek csinálnak jó képet.
"Nekem Realme 6 pro telefonom van, úgy emlékszem 80-90k-ért vettem, és kifogástalan kép és videófelvételeket tud csinálni."
Légyszi ne röhögtess :D Az a telefon messze van a jó fotóktól és videóktól :D
"Ez nem egy olcsó kínai márka, ami fél év után tönkremegy"
De az. Kínai és olcsó is. Sokaktól hallottam már, hogy fél évet alig bírt ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!