Hogyan lehet 16:9-et állandóra beállítani az iPhone xr-n?
Figyelt kérdés
Tehát arra gondolok ,hogyha megnyitom a kamerát akkor mindig 4:3-ról 16:9-ben szeretném a fotókat készíteni ,de ez több időt vesz igénybe,ha manuálisan én állítom be .Köszönöm !2023. jún. 25. 21:07
1/10 anonim válasza:
Beállítások -› Kamera -› Beállítások megőrzése -› Kreativ vezérlők
2/10 anonim válasza:
A szenzor miatt az összes telefon 4:3-mas képet készít. Ha ettől eltérő képarányt állítasz be, akkor semmi mást nem fog csinálni, csak lecsonkolja a képet. Tehát nagyjából semmi értelme az egésznek.
3/10 anonim válasza:
Miért csinálnád? Csak a kép minőségén ront!
4/10 anonim válasza:
Dehogy ront a minőségén :D
Csak levág belőle alul felül 1-1 csíkot. Attól még ami megmarad az jó kép.
6/10 anonim válasza:
Ok... hülyeékkel nem vitázom. Ront bazdmeg! ROOOONT!!!!!
7/10 anonim válasza:
Magán a kép részleteinek minőségén valójában nem ront, de mivel megvágja a képet, így az kevesebb pixelből fog állni, kevesebb dolog lesz rajta.
Az már innentől csak hozzáállás kérdése, hogy egy csonkolt kép rosszabb minőségűnek tekinthető, mint az eredeti.
8/10 anonim válasza:
Attól mert a kijelzőt jobban kitölti, valójában egy kisebb, mint ahogy előttem írták, megvágott képet kapsz. Semmi értelme.
9/10 anonim válasza:
amugy moszt nem azert de vehetnel egy jobb telefont, nekem 14 prom van az ala mar nem adnek \:dDDDDD
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a sok hozzászólást ....Mindegyik értékes számomra !
2023. jún. 28. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!