Így is sikerül majd beállítani az új iPhone telefonomat?
Tegnap adtam el az iPhone 11 telefonomat.
Holnap jön az új 13.
Nem emlékszem már, hogy beállítottam-e a kétlépcsős azonosítást, de az előbb néztem egy videót a beüzemelésről. A videóban az illető beírta az iCloud adatait majd belépés után az előző telefonjára kapott egy kódot amit az új telefonba írt be és így tudott tovább lépni, de nekem a régi már ugye nincs meg.
Ez nem gond? Kérhetem email címre is az azonosító kódot?
Köszi ha tudtok segíteni!
Ha jól emlékszem ez nem lesz gond. Én a mostanit amit használok direkt úgy akartam megcsinálni hogy ne legyen szinkronban a másikkal (sok szopás után) és már azt sem tudom hogyan de sikerült.
Szóval nem hiszem hogy kell az a kód..csak ha szinkronban akarod használni a másikkal. Ha viszont mindenképp kell akkor beszoptad...be kell vinni a szolgáltatóhoz.
ráadásul a kérdésben is benne van, hogy; új iPhone telefon
szóval ülj le inkább és csitu, máshol ugass feleslegesen, köszi
Az AppleID-dről beszélsz.
Az nem iPhone függő, hanem bárhonnan bejelentkezhetsz. Gépről, tabletről is.
pl itt: [link]
A kódot pedig oda küldi amit megadtál, hogy küldje. Ha telefonszámot, akkor az a SIM kártya mindegy miben van.
Amúgy okosabb lett volna ha megtartod az előzőt amig megérkezik az új, akkor néhány koppintással meg lehetett volna oldani az új beállítását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!